La noia del vestit blau (Catalan Edition)

La noia del vestit blau (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Laia Vilaseca

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La noia del vestit blau (Catalan Edition)

Una novel·la de misteri ambientada al Pirineu que ja ha captivat milers de lectors.

La Martina termina d'llegar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa, s'hi sent segura. Però tan bon punt s'hi instal·la, s'assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d'identitat desconeguda que va fallecer fa més de trenta anys al pont del Malpàs i que tothom recorda com "la noia del vestit blau". Tot señala que es va suïcidar, però la seva mort sempre ha estat un misteri.

Quan la Martina decideix investigar què li va passar a la noia, posa en marxa, sense comprender-ho, una sèrie d'esdeveniments que l'endinsaran en una perillosa aventura, i s'haurà d'enfrontar a algú disposat a fer tot el que calgui per eludir que els secrets del passat surtin a la llum.

Una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix el lector en la vida d'aquest petit poble ple de gent entranyable, però també de secrets i de perills.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Laia Vilaseca

Libros de Policiaca Negra y Suspense