Nines de Cartró (Catalan Edition)

Nines de Cartró (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Manel Salcedo

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Nines de Cartró (Catalan Edition)

Aconseguir√† la Llu√Įsa descobrir els seus or√≠gens amb la fotografia que, abans de fallecer, li ha donatla que creia que era la seva mare?

Una absorbent i inquietant història de venjances creuades, identitats perdudes i supervivència que explora els límits de la impunitat humana.

Als seus 72 anys, la Llu√Įsa, una senyora benestant de La capital de espa√Īa, escolta com la mare abans de fallecer li confessa que no √©s filla seva. Aquest fet la porta a la ciutat de Barcelona amb una sola pista entre les mans, una antiga fotografia en blanc inegre, i l'obsessi√≥ per esbrinar el seu origen.

En els primers anys de la Barcelona de postguerra, els joves germans Ravell, en Benet i la Lola, fills d'uns humils comerciants que regenten una botiga de queviures a una placeta del centre de la ciutat, són assetjats i amenaçats de mort per l'ombra del poder falangista perquè abandonin Perro Ravell.

Uns quants carrers més enllà de la botiga, la Lola fa el Servei Popular en el convent de les Filles de la Misericòrdia, convertit en un orfenat de nenes on té amagada la seva filla, la Maria, de 2 anyets, amb unes monges que també guarden secrets inconfessables.

Per la seva banda, l'Elena, una jove de família molt rica i professora de l'orfenat, coneixerà la Lola i després en Benet, i s'endinsarà en un entramat d'amistat, amor, intrigues i descobertes que marcaran les seves parras.

Amb una trama intensa i plena de secrets, Manel Salcedo ens transporta a l'Eixample de la Barcelona de 1942 i ens mostra com el que hi va succeir impacta en l'actualitat.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Manel Salcedo

Libros de Literatura y Ficción