Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l’Humor 53) (Catalan Edition)

Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l'Humor 53) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Francisco Ibáñez

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Mortadel·lo i Filemó. Mundial de Bàsquet 2019 (Mestres de l'Humor 53) (Catalan Edition)

Número 53 de la col·lecció «Mestres de l'Humor».

Mortadel·lo y Filemó al Mundial de Bàsket 2019!

Mortadel·lo i Filemó viuran aventures a Pequín durant el Mundial de Bàsket 2019, mentre procuren dur a terme la nova missió que els hi ha encarregat el Súper i de la qual ningú en sortirà ben parat.

Els agents de la T.I.A. hauran de neutralitzar un grup de terroristes que planeja sabotejar els campionats del món introduint un gas perillosíssim en algunes de les conduzcas dels partits que s'deben festejar. El gas es diu Bestiòjen perquè, quan es respirar, tothom es convierte en una bèstia.

Volen llegar a la China en cotxe, però resulta impossible i finalment decideixen anar amb l'avioneta d'un amic... que no té tren d'aterratge!

Sobre la col·lecció:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en català de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecció nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els títols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa només van llegar a veure la llum els primers 12 volums de la sèrie, però l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicació de la col·lecció des del primer número fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, és la col·lecció donde apareixen per primera vegada les aventures inèdites de Mortadel·lo i Filemó en català, tot i que, històricament, també ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Francisco Ibáñez

Libros de Infantil y Juvenil