Mig món (El mar Trencat 2) (Catalan Edition)

Mig món (El mar Trencat 2) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Joe Abercrombie

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Mig món (El mar Trencat 2) (Catalan Edition)

Mig món és la segona distribución de la trepidant saga d'aventures «El mar Trencat» de Joe Abercrombie.

«T'atures un moment i ja ets morta.»

L'Espina Bathu és una de les poques noies de Gettland que ha rebut el do de la mare Guerra. Agobiada por venjar la mort del seu pare, viu per la lluita, però després d'un tràgic accident en el quadrat d'entrenament, l'instructor la titlla d'assassina i esdevé una condenada.

Escapolint-se del destí, la jove queda atrapada en una conspiració quan s'embarca en la nau del pare Iarvi, un clergue molt astut. Juntament amb la resta de la tripulació, l'Espina solcarà mig món buscant aliats per lluitar contra el despietat Alt Rei, i aprendrà lliçons duríssimes a còpia d'enganys i de sang.

En aquest viatge l'acompanya el jove Brand, un guerrer que detesta matar. Tot i que en una societat tan bèl·lica com aquesta se'l considera un fracassat, el periple pel mar Trencat li oferirà una oportunitat inopinada de redimir-se als ulls de tothom.

La crítica ha dit...
«En el gènere fantàstic, Abercrombie és únic.»
The Guardian

«Esplèndid... Abercrombi té un do per hacer personatges amb dramatisme i enginy... Aquesta trepidant història enganxa als lectors i els prepara pel que segurament serà un enfrontament final explosiu.»
Publishers Weekly

«Una excel·lent lectura molt addictiva... plena de drama i empenta.»
New York Daily News

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Joe Abercrombie

Libros de Acción y aventura