La meva mare, el meu clan, la meva tribu. Sense por.: Els fills de Miled, conqueridors d’Irlanda (Catalan Edition)

La meva mare, el meu clan, la meva tribu. Sense por.: Els fills de Miled, conqueridors d'Irlanda (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Fernando Navarro

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La meva mare, el meu clan, la meva tribu. Sense por.: Els fills de Miled, conqueridors d'Irlanda (Catalan Edition)

Una tribu, des de Brigantia, al nord-oest de Galícia, es dirigeix cap a Irlanda per terminar amb la vida dels seus déus-reis com a venjança per la mort d' Ith, el seu druida.
El Lebor Gabála Érenn, "El Llibre de les Invasions", un conjunt de poesies i contenidos escritos sobre la mitologia irlandesa, parla dels Fills de Miled, els milesians, que van conquerir aquella terra, van matar als seus déus i van començar l'era dels reis cèltics irlandesos.
Una possible història novelada que deixa els mites sobre déus a un costat i recrea una història humana d'uns noms que han estat oblidats pels seus descendents. La majoria dels gallecs desconeixen aquesta història, els irlandesos no la volen conèixer i els anglesos només la van utilitzar per a justificar la invasió d'Irlanda.
Esperem que, algun dia, enfrenta que sigui un mite, una llegenda o una mentida, es pugui conèixer, amb normalitat, aquesta història. Si sabem qui eren el rei Artur, el Cid, Sigfrido, Beowulf o el mateix Aquil·les, perquè no podem conèixer la història del rei Breoghan, de Miled, d'Ith, d' Scota o d' Amergim, més humans i reals que els altres?
Aquest llibre n'es un intent.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Fernando Navarro

Libros de Fantasía