Els meus cafès amb gent interessant: L’autobiografia del programa més escoltat de Catalunya

Els meus cafès amb gent interessant: L'autobiografia del programa més escoltat de Catalunya es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Basté

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els meus cafès amb gent interessant: L'autobiografia del programa més escoltat de Catalunya

Jordi Basté pregunta com la gent del carrer, s’conmueve com el veí de l’escala, s’impropia com un conductor atrapat a les rondes, s’admira com un nen amb els èxits dels altres. I ho enseña tot amb una senzillesa que ha seduït Catalunya, que ha convertit El món a RAC1 en el software en català més escoltat de la història, líder ininterromput d’audiència des del 2009.

Aquí Jordi Basté destapa tal com ragen els secrets del programa que dirigeix des del 2007, en un estil més parlat que escrit. Però el tema no és ell mateix ni els seus èxits, sinó les presentes que ha conegut gràcies a la feina, amb qui ha compartit taules i converses, a dins i fora de l’estudi de RAC1. Hi desfilen els personatges més importants del país, els més coneguts, els més estimats, els més qüestionats i també els anònims que tenen alguna cosa per argumentar. Perquè la ràdio és coral, una amalgama de veus diferents que entrexoquen i dringuen. Però això en Basté baixa del pedestal quan ho descriu, perquè sap que sense convidats ni equip no és ningú.

Aquest llibre podria ser una història formal del programa, però s’ha estimat més ser-ho com a successió de retrats i trobades, de cafès i àpats, de converses espurnejants que mereixerien conformar part d’un guió de pel·lícula. Fresc, espontani, viu, estimulant... Visca el Basté i visca la ràdio!

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jordi Basté

Libros de Biografías