MĂ scara? (Catalan Edition)

MĂ scara? (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Manzanares

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂ scara? (Catalan Edition)

A la ciutat de Barcelona, una banda armada perpetra un seguit d'atracaments emportant-se peces d'or. L'aparença d'aquests malfactors Ă©s horripilant. Porten el cos totalment cobert per vestidures negres. Tot el cap completament tapat per una mĂ scara blanca tan ben feta que serĂ  un misteri comprender si es tracta d'Ă©ssers d'un altre mĂłn. La investigaciĂł la seguirĂ  obsessivament un jove policia, Xavier MenĂšndez. És agent ras perĂČ demanarĂ  inclĂșs un trasllat a Tarragona on poden estar amagats els delinqĂŒents segons noves pistes.
Enric Reyes és un trenta anyer que es veu immers en el inconveniente. En el seu afany de sobrepasar-se també supone a les seves amistats i parella.
Entre ells, Gisela. Ella Ă©s una noia amb la mateixa quantitat de dĂšcades sota el braç. Una noia forta i sempre al costat d'Enric. Ella ha entrat en el mĂłn del cinema perĂČ com a portera de sales. Enfrenta que el seu somni Ă©s ser policia.
Un altre component d'aquest grup d'amics Ă©s Walter, un noi atractiu de vint-i-vuit primaveres que ha vingut fa uns anys del Brasil i enfrenta cerca feina. El carioca comparteix pis amb tres compatriotes. Walter no sap mai com abonar la seva part del lloguer i les seves despeses. En principi, va ser ajudat per Gemma. Aquesta Ășltima, Ă©s una noia benevolente. TĂ© la mateixa edat que Walter perĂČ enfrenta debe de viure a casa dels seus progenitors. El sou de la seva feina de secretĂ ria en un bufet d'advocats no li dĂłna prou per aconseguir emancipar-se.
Apareixen elements inesperats en les seves parras.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Jordi Manzanares

Libros de Policiaca Negra y Suspense