Manifest per als herois de cada dia: Activa el positivisme, maximitza la productivitat, serveix el món (Catalan Edition)

Manifest per als herois de cada dia: Activa el positivisme, maximitza la productivitat, serveix el món (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Robin Sharma

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Manifest per als herois de cada dia: Activa el positivisme, maximitza la productivitat, serveix el món (Catalan Edition)

ARA ÉS EL TEU MOMENT / AQUESTA ÉS LA TEVA GUIA

Durant més de vint-i-cinc anys, Robin Sharma, el llegendari expert en lideratge i en excel·lència, ha ensenyat discretament a titans dels negocis, a colossos de l'esport professional i a superestrelles del món de l'espectacle un sistema revolucionari que els ha ajudat a transformar les seves màximes aspiracions en resultats diaris palpables.

Ara, a Manifest pels herois de cada dia -la seva obra mestra-, l'revolucionario Robin Sharma ha destil·lat els principis fonamentals, els protocols i les tàctiques del seu mètode de mentoring per hacer una obra de enorme valor que és, alhora, un compendi d'estratègies per assolir una productivitat inesgotable, un manual per portar una vida inigualable i una guia universal per llegar a ser un líder espiritual capaç de portar el món a remolc teu.

Al llarg de les pàgines d'aquest llibre absolutament únic hi descobriràs:

-Pautes reals de com les presentes més creatives, productives i pròsperes del mundo adquireixen hàbits inmejorables, controlen la rutina diària i s'organitzen la vida en les esferes més elevades.

-Pràctiques poderoses per millorar l'energia, augmentar la vitalitat i alargar la longevitat per tal de conceder forma al geni que portes dins.

-Un model demostrat per dur a terme feines excepcionals de lideratge en el teu ámbito que il·luminin les generacions futures.

-Tècniques basades en la neurociència per transformar els problemes en triomfs, els temors en esperons i els patiments del passat en heroisme quotidià.

-Una saviesa excepcional (conseguida amb esforç) per millorar la vivacitat, per incubar una serenor sublim i per dignificar la llibertat espiritual que crea una vida joiosa.

Ressenyes:
«L'estrella del rock del lideratge.»
The Globe and E-e correo electrónico

«Malgrat que Robin rebutgi l'etiqueta de guru, resulta bien difícil no referir-s'hi amb aquest terme.»
Publishers Weekly

«Rivalitza en seguidors amb el Dalai Lama.»
The Times of India

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Robin Sharma

Libros de Desarrollo personal y Autoayuda