La mà de Fàtima (Catalan Edition)

La mà de Fàtima (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ildefonso Falcones

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La mà de Fàtima (Catalan Edition)

A l'opulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i 2 amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble.

La història d'un jove atrapat entre dues religions i 2 amors, a la recerca de la seva llibertat i la del seu poble, a l'Andalusia del segle XVI.

El 1568, a les valls i les muntanyes de Las Alpujarras, esclata el crit de la rebel·lió: consejos d'injustícies, espoliacions i humiliació, els moros s'enfronten als cristians i comiencen un combat dispar que només podia terminar amb la derrota i la dispersió dels primers per tot el regne de Castella.

Entre els sollevats hi ha el jove Hernando. Fill d'una mora i d'un capellà que la va violar, és rebutjat pels seus a raíz del seu origen, i pels cristians, gracias a la civilización i els costums de la seva família.

Durant la insurrecció coneixla brutalitat i la crueltat dels uns i els altres, però també troba l'amor en la figura de la valiente Fàtima, de grans ulls negres. Després de la derrota, forçat a viure a Còrdova i enmig de les dificultats de la vida quotidiana, dedicarà totes les seves forces a fer que la seva cultura i la seva religió, la dels vençuts, recuperin la dignitat i el paper que els correspon. Per això haurà de córrer riscos i atrevir-se ha dur a terme iniciatives valientes i perilloses...

Els lectors de L'església del mar trobaran en aquesta segona novel·la d'Ildefonso Falcones les mateixes claus que varen proveer l'èxit a la primera: la fidelitat històrica s'encreua amb un apassionant relat d'amor i odi, d'il·lusions perdudes i esperances que donen sentit a la vida i la condueixen pels camins de l'aventura. D'aquesta forma, l'creador construeix una novel·la trepidant que pretén reflectir la tragèdia del poble morisc, ara que es compleix el quart centenari de la seva expulsió d'Espanya, alhora que enseña una vida singular, la d'un home entre dues cultures i enamorat, que mai no es resigna a la derrota i lluita per la convivència.

Ressenya:
«Manté l'expectació del lector al llarg del voluminós metratge, defuig de la predicibilitat, s'apropa a l'ideari dels autors francesos i italians (passió, revenja, esperança i justícia) i atrapa l'interès amb múltiples subtrames que actuen com a llibres en cadena.»
El Periódico de Catalunya

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ildefonso Falcones

Libros de Ficción Historia