La mà de Fàtima (Catalan Edition)

La mà de Fàtima (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ildefonso Falcones

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La mà de Fàtima (Catalan Edition)

A l'opulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i 2 amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble.

La història d'un jove atrapat entre dues religions i 2 amors, a la recerca de la seva llibertat i la del seu poble, a l'Andalusia del segle XVI.

El 1568, a les valls i les muntanyes de Las Alpujarras, esclata el crit de la rebel·lió: consejos d'injustícies, espoliacions i humiliació, els moros s'enfronten als cristians i comiencen un combat dispar que només podia terminar amb la derrota i la dispersió dels primers per tot el regne de Castella.

Entre els sollevats hi ha el jove Hernando. Fill d'una mora i d'un capellà que la va violar, és rebutjat pels seus a raíz del seu origen, i pels cristians, gracias a la civilización i els costums de la seva família.

Durant la insurrecció coneixla brutalitat i la crueltat dels uns i els altres, però també troba l'amor en la figura de la valiente Fàtima, de grans ulls negres. Després de la derrota, forçat a viure a Còrdova i enmig de les dificultats de la vida quotidiana, dedicarà totes les seves forces a fer que la seva cultura i la seva religió, la dels vençuts, recuperin la dignitat i el paper que els correspon. Per això haurà de córrer riscos i atrevir-se ha dur a terme iniciatives valientes i perilloses...

Els lectors de L'esgl√©sia del mar trobaran en aquesta segona novel¬∑la d'Ildefonso Falcones les mateixes claus que varen proveer l'√®xit a la primera: la fidelitat hist√≤rica s'encreua amb un apassionant relat d'amor i odi, d'il¬∑lusions perdudes i esperances que donen sentit a la vida i la condueixen pels camins de l'aventura. D'aquesta forma, l'creador construeix una novel¬∑la trepidant que pret√©n reflectir la trag√®dia del poble morisc, ara que es compleix el quart centenari de la seva expulsi√≥ d'Espanya, alhora que ense√Īa una vida singular, la d'un home entre dues cultures i enamorat, que mai no es resigna a la derrota i lluita per la conviv√®ncia.

Ressenya:
¬ęMant√© l'expectaci√≥ del lector al llarg del volumin√≥s metratge, defuig de la predicibilitat, s'apropa a l'ideari dels autors francesos i italians (passi√≥, revenja, esperan√ßa i just√≠cia) i atrapa l'inter√®s amb m√ļltiples subtrames que actuen com a llibres en cadena.¬Ľ
El Periódico de Catalunya

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Ildefonso Falcones

Libros de Ficción Historia