Llibre de paraules i dites de savis i filòsofs (Tast de clàssics Book 17) (Catalan Edition)

Llibre de paraules i dites de savis i filòsofs (Tast de clàssics Book 17) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jafudà Bonsenyor

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Llibre de paraules i dites de savis i filòsofs (Tast de clàssics Book 17) (Catalan Edition)

El Llibre de paraules i dites de savis i filòsofs és una obra de caràcter didàctic i moralitzador que recull 753 sentències provinents d'origens distintos. Feta per encàrrec del rei Jaume II, recull màximes de llibres orientals àrabs i hebreus, però també sentències d'autors grecs, llatins i d'origen cristià, i fins i tot proverbis d'origen habitual.
L'creador va agrupar aquestes dites en capítols temàtics: "De la vida", "De la mort", "De les dones"… el resultat final és un recull de manaments de la vida pràctica i una bona mostra del coneixement que l'experiència i les coses del món atorguen als humans.

Jafudà excel.leix a l'hora d'expressar les idees i els pensaments dels antics filòsofs amb molt poques paraules que van directes a l'essència. Potser és per això que el llibre gaudí d'una enorme acceptació durant el segle XIV, tant entre la classe aristocràtica com entre les populars.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jafudà Bonsenyor

Libros de Filosofía