La llibertat interior (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

La llibertat interior (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Gaspar Hernández

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La llibertat interior (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

Teniu a les mans un petit enorme llibre que neix del procés, però que no parla de política. Gaspar Hernàndez hi enseña què és, per a ell, l'autèntica llibertat: la llibertat interior.

Basant-se en el que abans han dit grans mestres de la psicologia i l'espiritualitat –sobretot el català Antoni Blay Fontcuberta–, aquest llibre desmunta els obstacles que ens impedeixen ser lliures. Alguns d'ells són la por, la majoria de pensaments que tenim en el dia a dia, o el personatge que creiem que som. Aquest personatge ens fa fer tots els papers de l'auca, i el confonem amb la nostra vertadera identitat.

Gaspar Hernàndez, en un to proper, a mig camí entre el del dietari i l'assaig, enseña els passos per aconseguir "la llibertat sense límits".

"El fet revolucionari és descobrir qui som en essència. Només llavors podrem ser autènticament lliures".Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Gaspar Hernández

Libros de Biografías