La llei dels justos (Catalan Edition)

La llei dels justos (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Chufo Lloréns

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La llei dels justos (Catalan Edition)

A la Barcelona modernista germina una història d'amor entre 2 joves de classes socials diferents. Una enorme novel·la històrica de passió, ideals i venjança.

A final del segle XIX Barcelona viu una època d'esplendor. S'hi termina de festejar amb enorme èxit l'Exposició Universal, i una burgesia pròspera i letrada, que busca la inspiració en els salons parisencs, exhibeix la seva elegància en festes i vetllades musicals. Però a l'altra banda de la ciutat, on els carrers són estrets i seguidor fragancia de pobresa, la rancúnia i la injustícia están forjant una revolució mitjançant la violència més descarnada.

Pràxedes Ripoll dirigeix amb mà de ferro els obrers de la fàbrica que porta el seu nom, però no aconsegueix que els seus fills vagin pel camí que ell vol. El enorme, Germà, és un vividor que gaudeix del favor de les dones i assaboreix els plaers que ofereix la Barcelona més ruin, mentre que el petit, Antoni, està decidit a abraçar el sacerdoci. I Candela, la neboda jove i rebel, que no està de acuerdo amb el paper que la societat masclista de l'època destina a la dona, tampoc no està disposada a proseguir els seus designis.

I és que, des de fa temps, Candela es veu d'amagat amb Joan Pere Bonafont, el fill de la cosidora

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Chufo Lloréns

Libros de Ficción Historia