L’incident Cretta (Catalan Edition)

L'incident Cretta (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a David Lorén Bielsa

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

L'incident Cretta (Catalan Edition)

L'INCIDENT CRETTA

Any 2587. Quan Elika Razdan desperta, només recorda que és una observadora del Cos Estel·lar de la República, mandada a estudiar la viabilitat d'una colònia minera al mundo Cretta. No obstant això, aviat descobrirà, gràcies als seus superiors, que tota la colònia ha mort i ella és l'única supervivent d'un desastre de proporcions apocalíptiques. Per això, amb l'ajuda d'un dispositiu tecnològic que extraurà els seus records, haurà de reviure el que ha passat, alhora que descobreix l'aterridora veritat que la seva ment ha bloquejat.

L'incident Cretta és un tecnothriller de ciència ficció amb grans dosis d'acció i un final inesperat, que explora un possible futur de la colonització humana, més enllà de les fronteres del nostre mundo i gràcies a l'ajuda robòtica.

Enfrenta que la història passa en el mateix univers que l'creador va comenzar amb "Los Mundos del Emperador", aquesta novel·la transcorre en una època previo, amb un argument independent, ambientada en els inicis d'una era coneguda com "República Estel·lar".

Sobre l'creador:

David Lorén Bielsa és un agent de policia i un pare de família, amant de la ciència ficció i la fantasia. Es afirma aficionat als jocs de papel, el cinema, la literatura i els videojocs. Per descomptat, la seva obra està fortament influida per aquestes activitats. Va comenzar la seva marxa literària amb la novel·la "Los Mundos del Emperador: Auryn", una òpera espacial amb tints fantàstics. Va proseguir amb "El Hecho Cretta», un spin-off independent, en format de novel·la curta de ciència ficció amb acció frenètica. La seva següent obra va ser "Pandemónium Desencadenado", una altra novel·la curta, però de fantasia fosca, amb elements steampunk i teslapunk.

La seva obra més recent, "Los Tecnoguardianes", suposa l'expansió de l'univers literari de "Los Mundos del Emperador", amb una òpera espacial que hibrida el ciberpunk i la fantasia fosca, magistralment il·lustrada per Héctor RA, que suposa un salt important pel que fa a qualitat literària.

A part de les novel·les publicades (totes libres a Amazon), ha participat, amb distintos relats, en diverses antologies benèfiques. Així mateix és redactor i gestor de distintos weblogs, pàgines i grups de Fb.

Pàgina web:

https://losmundosdelemperador.wordpress.com/

Sobre l'il·lustrador:

Nascut a Oviedo el 1974, Héctor R. A. és un diletant que sempre ha estat en contacte amb l'art com a escultor, historiador de l'art i més recentment com a fotògraf, mattepainter, il·lustrador i portadista.

La seva afició a la fantasia i la literatura el va fer ingresar en el món dels jocs de papel un plujós hivern de 1990, arribant a guanyar el Primer Concurs Nacional de Jocs de Papel organitzat per la gaceta LIDER i ser finalista en el segon.

En l'actualitat ha publicat un joc de papel, Maegtal, que porta desenvolupant des de 1993.

Es pot entrar en contacto amb ell mediante les seves xarxes socials com Héctor R. Asperilla o al correu electrònic [email protected]

El seu de hoy treball artístic es pot veure a:

imaginat.myportfolio.com

http://www.behance.net/imaginatb65e

http://www.instagram.com/adeptoobscura

http://www.artstation.com/adeptoobscura

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de David Lorén Bielsa

Libros de Literatura y Ficción