De l’espiritual en l’art (Àtic dels Llibres Book 7) (Catalan Edition)

De l'espiritual en l'art (Àtic dels Llibres Book 7) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Vassili Kandinski

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

De l'espiritual en l'art (Àtic dels Llibres Book 7) (Catalan Edition)

 

Una fita essencial de l''estètica. 

Vassili Kandinski (1866-1944) és una figura indispensable de la història de l''art contemporani en qualitat de difusor i de promotor del primer moviment d''art abstracte. Va ser membre de Der Blaue Reiter i de l''escola de la Bauhaus, 2 dels moviments creatius més importants i més reconeguts de l''art modern. 

De l''espiritual en l''art és el seu text més conegut i més traduït (mai abans, però, al català), i és on l''creador realiza i analitza la pràctica de l''abstracció no figurativa. L''objectiu de Kandinski és que el lector desenvolupi la seva capacitat de capturar allò que és espiritual en les coses materials i abstractes, amb un estil literari inigualable que avança pels meandres de la filosofia i de la reflexió estètica amb claredat i amb uns referents sensorials i pictòrics accessibles: de fet, el enorme poder comunicatiu del text és un dels trets que més ha contribuït a consolidar-lo com una influència indiscutible en la història de l''art.

 

"Un text seminal en la història de l'art."
The Independent

"L'art abstracte no s'entén sense aquest llibre."
The Guardian

"Un volum pioner en el moviment per alliberar l'art dels seus lligams tradicionals i portar-lo a la realitat material: aquest llibre és un dels documents més importants en la història de l'art modern."
The Times

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Vassili Kandinski

Libros de Infantil y Juvenil