L’enigma rus (Catalan Edition)

L'enigma rus (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Roig

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

L'enigma rus (Catalan Edition)

Amb la seva prosa fàcil i provocadora, Xavier Roig ens fa entendre una mica més l'ànima russa, sense prejudicis. Els catalans en sabem molt, de l'arrogància i la covardia de la política europea, però L'misterio rus ajudarà el lector a entendre que Europa no és sueca només amb els catalans.

«Rússia és una endevinalla embolcallada en un misteri dins d'un misterio.»
Winston Churchill

Xavier Roig, l'creador de Ni som ni serem i de La dictadura de la incompetència, publica ara aquest nou llibre que neix després d'haver viscut 2 anys a Rússia i descobrir que els russos no són com Europa els retrata. Com pot ser que un país tan magnífic, amb gent tan hospitalària i tenaç, tingui tan mala premsa a Occident?

Fixeu-vos en aquestes xifres:

Morts combatent el nazisme durant la Segona Guerra Mundial
USA: 300.000
UK: 400.000
URSS: 25.000.000

Ho havíeu sentit a dir gaires vegades? Els n'hem donat les gràcies? Quan es va esfondrar l'URSS, Gorbatxov va estendre la mà a Occident, convençut que Europa ajudaria un país devastat després de setanta anys de totalitarisme. Enfrenta n'espera una resposta. Xavier Roig està convençut -i ho sap argumentar amb una claredat diàfana- que és un fallo que Europa no miri d'atraure Rússia cap a la seva òrbita. És el que està desitjant bona part de la població russa, sí. Però no és també el que ens convindria a nosaltres?

Se'n ha dit...
«El valent enfocament de Xavier Roig fa que el seu llibre sigui una alenada d'aire fresc que escombra els prejudicis i els estereotips sobre Rússia que han cultivat les elits polítiques i intel·lectuals occidentals i que impedeixen bastir una aliança natural entre Europa i Rússia, escencial per a totes dues.»

Andrei Gratxov, assessor de Gorbatxov

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Xavier Roig

Libros de Política