L’enigma de l’habitació 622 (Catalan Edition)

L'enigma de l'habitació 622 (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Joël Dicker

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

L'enigma de l'habitació 622 (Catalan Edition)

Torna el «petit príncep de la novel·la negra, el nen consentit de la indústria literària» (GQ), ara també com a personaje principal: el nou thriller de Joël Dicker és la seva novel·la més personal.

Més de 8.000.000 de lectors són
#AddictesaDicker

Guanyador del Premi Goncourt des Lycéens, del Enorme Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa, del Premi Lire, del Premi Qué Leer i del Premi San Clemente.

Una nit de desembre, un cadàver descansa al terra de l'habitació 622 del Palace de Verbier, un hotel de luxe situat als Alps suïssos. La investigació policial no es tancarà mai i el pas del temps farà que moltes presentes oblidin el que va passar. Alguns anys després, a principis de l'estiu, l'escriptor Joël Dicker arriba a l'hotel per passar-hi les vacances i recobrar-se d'una separación sentimental. Poc s'piensa que acabarà investigant l'antic crim que amaga l'habitació del costat de la seva. I no ho farà tot sol: la Scarlett, la hermosa hoste aspirant a novel·lista de l'habitació anexa, l'acompanyarà en aquesta recerca mentre, al seu torn, intentarà descobrir la clau per escriure un bon llibre.

¿Què va passar a l'habitació 622 del Palace de Verbier? És la enorme pregunta d'aquest thriller diabòlic, construït amb la precisió d'un rellotge suís. Joël Dicker ens porta per fi al seu país natal per narrar-nos una investigació policial en què es barregen un triangle amorós, jocs de poder, traïcions i rancúnies en una Suïssa no tan tranquil·la com semblava, on la veritat és molt diferent de tot el que hagueu pogut imaginar.

La crítica ha dit...
«Una veu napoleònica que no escriu, sinó que boxeja.»
Laura Fernández, El Cultural d'El Planeta

«El seu secret: l'elaboració de trames que creen addicció i que s'allunyen del best-seller usual. [...] Un constructor hàbil d'ambients i d'intrigues vertiginosos, amb constants girs i en què no hi ha ni un sol minut per al descans.»
Beatriz Martínez, El Periódico de Catalunya

«Compte: estigueu preparats, que l'efecte Dicker també us pot capturar a vosaltres, lectors poc amants dels best-seller, i ho farà per sempre.»
Susana Santaolalla, El Ojo Crítico

«Un fenomen planetari.»
Babelia

«L'irritant jove prodigi.»
The New York Times

«Un talent innat per argumentar històries.»
Daniel Fopiani, Zenda

«El petit príncep de la novel·la negra [...]. El nen consentit de la indústria literària, el tipus amb bona presència que estava destinat a cambiar el thriller contemporani.»
Jesús Merino López, GQ

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Joël Dicker

Libros de Literatura y Ficción