L’aniversari secret (Catalan Edition)

L'aniversari secret (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Kate Morton

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

L'aniversari secret (Catalan Edition)

Una enorme novel·la de l'autora d'El jardí oblidat.

1959
En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s'amaga a la caseta de l'arbre de la seva infantesa. Des d'allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s'acabi, la Laurel serà testimoni d'un crim aterridor que ho canviarà tot.

2011
Transformada ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l'assetgen de tal forma que torna a la vivienda familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història. Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les parras dels quals quedaran unides de manera aciega i implacable.

Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L'aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d'un assassinat i d'un amor indestructible.

Ressenyes:
«Un enigmàtic drama familiar en el qual s'exploren els secrets de joventut d'una mare, que ressorgeixen d'una forma impressionant quan la seva filla és testimoni d'un crim inesperat. Kate Morton, una narradora magistral de prosa immaculada, averigua amb destresa en les incògnites eternes de l'amor, la traïció i la reconciliació».
María Dueñas

«El retorn de Kate Morton no podia haver estat més satisfactori. L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per obsequiar-nos una història addictiva i sorprenent.»
Bloc Un poco de todo

«L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració. Amb voltes i sorpreses constants, la novel·la ens transporta por medio de diferents èpoques mentre assistim a una successió d'episodis marcats per l'odi, la venjança, les obsessions, la passió, els malentesos, les traïcions, la tragèdia i, per sobre de tot, els capricis del destí.»
Bloc Me agradan los libros

«A través d'una prosa intensa, dinàmica, neta, extremadament vigilada i molt visual, L'aniversari secret s'endinsa en aquesta región fosca de l'ésser humà on s'amaguen les pors i les ambicions que porten a comportaments incomprensibles, de vegades extrems. Una història de segones oportunitats amb la que Morton aconsegueix saber en aquesta capacitat que té la memòria per jugar amb un mateix fins a enganyar-lo.»
Todoliteratura.es

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Kate Morton

Libros de Ficción Historia