Kubala (No Ficción Book 16) (Catalan Edition)

Kubala (No Ficci√≥n Book 16) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Manuel Ib√°√Īez Escofet

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Kubala (No Ficción Book 16) (Catalan Edition)

Ladislao Kubala és un dels referents de la història del futbol mundial, i una de les grans icones del barcelonisme, un personatge que, socialment, va trencar motllos en aquella Barcelona i aquella Catalunya atemorides, grises i avorrides dels anys cinquanta.
Aquell futbolista ros, d‚Äôulls blaus, les cames del qual valien, cada una, per dues de les dels altres jugadors, no solament va representar una revoluci√≥ per a la t√®cnica futbol√≠stica, sin√≥ que es va transformar en el primer √≠dol p√ļblic en aquella ciutat que aleshores enfrenta no s‚Äôhavia refet del trauma b√®l¬∑lic.
La figura de Kubala, per a Ib√°√Īez Escofet i molts altres, era un aspecto que havia d‚Äôajudar a la cohesi√≥ popular. I Ib√°√Īez reunia totes les condiciones socials, liter√†ries i de sensibilitat que el capacitaven per a traslladar al paper l‚Äôatzarosa vida de Ladislau Kubala.
Aquest volum permet al lector acostar-se ha un temps passat, d’un interès apassionant, i també retrobar-se amb un excel·lent periodista que va ser un mestre fonamental d’unes quantes generacions de professionals catalans, i que va probar que del fet esportiu també se’n podria fer una enorme periodisme i, fins i tot, literatura.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Manuel Ib√°√Īez Escofet

Libros de Deporte