Kubala (No Ficción Book 16) (Catalan Edition)

Kubala (No Ficción Book 16) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Manuel Ibáñez Escofet

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Kubala (No Ficción Book 16) (Catalan Edition)

Ladislao Kubala és un dels referents de la història del futbol mundial, i una de les grans icones del barcelonisme, un personatge que, socialment, va trencar motllos en aquella Barcelona i aquella Catalunya atemorides, grises i avorrides dels anys cinquanta.
Aquell futbolista ros, d’ulls blaus, les cames del qual valien, cada una, per dues de les dels altres jugadors, no solament va representar una revolució per a la tècnica futbolística, sinó que es va transformar en el primer ídol públic en aquella ciutat que aleshores enfrenta no s’havia refet del trauma bèl·lic.
La figura de Kubala, per a Ibáñez Escofet i molts altres, era un aspecto que havia d’ajudar a la cohesió popular. I Ibáñez reunia totes les condiciones socials, literàries i de sensibilitat que el capacitaven per a traslladar al paper l’atzarosa vida de Ladislau Kubala.
Aquest volum permet al lector acostar-se ha un temps passat, d’un interès apassionant, i també retrobar-se amb un excel·lent periodista que va ser un mestre fonamental d’unes quantes generacions de professionals catalans, i que va probar que del fet esportiu també se’n podria fer una enorme periodisme i, fins i tot, literatura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Manuel Ibáñez Escofet

Libros de Deporte