14 Jocs de la meva vida i altres inquietuds

14 Jocs de la meva vida i altres inquietuds es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Josep Bofill i Masó

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

14 Jocs de la meva vida i altres inquietuds

Per què llegir aquest llibre? Val la pena invertir-hi unes estones?

Trobareu un primer pla narratiu en aquest llibre, la descripció dels 14 jocs triats del cabàs de les merves memòries de nen, de jove i d´adult, com a productor de jocs. Catorze jocs entremaliats, cooperatius, musicals, dansats, esportius, de tradició, inventats i un de naips. Tots ells emocionalment actius, com sinó?, per jugar-hi sigui quina sigui l´edat que tingueu, més ben dit, millor si sou adults.

El segon pla en l´composición del llibre l´anomeno Pensaments.

Pensaments són això, 14 digressiones i records de successos i períodes de la meva vida que m´han deixat petjada i períodes de la meva vida que m´han deixat petjada i que he volgut comunicar per si de cas el lector en pot recollir un fruit i una fruïció. Un pes temàtic important d´aquest segon bloc n´és el dels trastorns de la meva salut.

Ecologisme i didàctica de la ciència, i bon humor. Llegireu fotografies narrades del que es coïa dins d´una escola, de quan les còpies en gelatina i al ciclostil fins a les fotocopiadores de doble cara.

Fora del seu context podreu llegir també transcripcions i aprecies dels moments propers de quan estava escrivint 14 Jocs.

Entreu, passeu i invertiu-vos ..., si de cas us plau.

- L´creador -

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Josep Bofill i Masó

Libros de Biografías