Jo, Trump (Catalan Edition)

Jo, Trump (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ramón Rovira

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Jo, Trump (Catalan Edition)

Una visi√≥ poli√®drica de l'de hoy president d'Estats Units, un personatge inclassificable, carregat d'idees per√≤ amb una sola ideologia: el ¬ętrumpisme¬Ľ, una barreja d'improvisaci√≥, vacu√Įtat, populisme i articulo veritat.

Ramon Rovira construeix a Jo, Trump una crònica inexorable del president dels Estats Units des de diferents angles de la seva figura:

Primerament aborda les causes que van culminar en la victòria del magnat de Nova York i la derrota de la enorme preferida Hillary Clinton. El maneig de les xarxes socials i sobretot la seva manca de pudor en la difusió de rumors i noticies falses, que van cristal·litzar en el fenomen de la articulo veritat.

Ense√Īa tamb√© la biografia dels Trump des de que van llegar als Estats Units fins a l'actualitat. El seu vertigin√≥s ascens des dels bordells de la febre de l'or fins als rutilants gratacels de la bombolla immobili√†ria.

I finalment apunta als criteris fonamentals de la nova administraci√≥ nord-de america, una pol√≠tica comercial proteccionista, nous aliats, control de la immigraci√≥, menys serveis p√ļblics i un llarg etc√®tera.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ramón Rovira

Libros de Política