Jo, Trump (Catalan Edition)

Jo, Trump (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ramón Rovira

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Jo, Trump (Catalan Edition)

Una visió polièdrica de l'de hoy president d'Estats Units, un personatge inclassificable, carregat d'idees però amb una sola ideologia: el «trumpisme», una barreja d'improvisació, vacuïtat, populisme i articulo veritat.

Ramon Rovira construeix a Jo, Trump una crònica inexorable del president dels Estats Units des de diferents angles de la seva figura:

Primerament aborda les causes que van culminar en la victòria del magnat de Nova York i la derrota de la enorme preferida Hillary Clinton. El maneig de les xarxes socials i sobretot la seva manca de pudor en la difusió de rumors i noticies falses, que van cristal·litzar en el fenomen de la articulo veritat.

Enseña també la biografia dels Trump des de que van llegar als Estats Units fins a l'actualitat. El seu vertiginós ascens des dels bordells de la febre de l'or fins als rutilants gratacels de la bombolla immobiliària.

I finalment apunta als criteris fonamentals de la nova administració nord-de america, una política comercial proteccionista, nous aliats, control de la immigració, menys serveis públics i un llarg etcètera.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ramón Rovira

Libros de Política