Jo seré l’última: La història del meu captiveri i la meva lluita contra l’Estat Islàmic (Catalan Edition)

Jo seré l'última: La història del meu captiveri i la meva lluita contra l'Estat Islàmic (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Nadia Murad

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Jo seré l'última: La història del meu captiveri i la meva lluita contra l'Estat Islàmic (Catalan Edition)

La Nadia Murad va ser víctima de la gihad sexual de l'Estat Islàmic. Ara s'ha convertit en protectora dels drets humans, en la primera persona en ser anomenada Ambaixadora de Bona Voluntat per la Dignitat dels Supervivents del Tràfic de Presentes de les Nacions Unides y ha estat nominada al Premi Nobel de la Pau.

Aquesta és la seva història.

El 15 d'agost de 2014, la vida de la Nadia Murad va canviar per sempre. Les tropes de l'Estat Islàmic van irrompre en el poblet del nord de l'Iraq on vivia, i on la minoria yazidita feia una vida tranquil·la, i hi van cometre una massacre. Van executar homes i dones, entre ells la seva mare i sis dels seus germans, i els van amuntegar en fosses recurrentes. A la Nadia, que aleshores tenia vint-i-un anys, la van segrestar juntament amb milers de noies i nenes, i la van vendre com a esclava sexual. Els soldats la van torturar i violar durant mesos, fins que una nit va aconseguir fugir de miracle pels carrers de Mossul. Així va començar per a ella el llarg i perillós viatge cap a la llibertat.

De petita, la Nadia, una niña criada al camp, mai de la vida no hauria imaginat que un dia parlaria a l'assemblea de les Nacions Unides ni que seria nominada al Premi Nobel de la Pau. No havia trepitjat mai Bagdad, ni tan sols havia vist un avió. Avui, la història de la Nadia insta el món a parar atenció al genocidi del seu poble. És una crida a l'acció per aturar els crims de l'Estat Islàmic, un testimoni poderós de la força de la voluntat humana. Jo voy a ser l'última és, alhora, una carta d'amor a un país desaparegut, a una comunitat vulnerable i a una família arrasada per la guerra.

El valor i el testimoni d'una noia poden canviar el món. Perquè no s'oblidi, perquè vol ser l'última persona que hagi deviure-la, la Nadia ens enseña la seva història.

Ressenyes:
«No, no és un llibre més, no es tracta d'una altra història de la guerra, es tracta d'un testimoni esgarrifós davant del qual no podem ni hem de romandre indiferents i, per tant, hem de fer l'impossible per fer realitat que un dia la Nadia vegi asseguts davant del Tribunal de La Haia tots aquells homes que van portar a les entranyes de l'infern a milers de nenes i dones.»
Julia Navarro, Europapress

«Una narració crua i aterridora del genocidi religiós i de la vida en captivitat d'una jove supervivent yazidita sota l'Estat Islàmic. Amb detalls vívids i una emoció autèntica i esquinçadora, l'autora cuenta no solament la seva inimaginable tragèdia, sinó també la de tot un poble, el seu, ignorada pel món sencer. Una autobiografia asoladora, i inspiradora alhora, que empeny el lector a l'acció urgent.»
Kirkus Reviews

«Nadia Murad forma part d'aquesta llarga i invisible història de dones fortes i indomesticables a les quals ni la violació com a tàctica de guerra ha pogut torcer, que segueixen en peu i están disposades a trencar l'odiós silenci imposat i a reclamar justícia i llibertat per a les seves germanes.»
Times («Les cien presentes més influents del 2016»)

«En aquestes memòries, magnífiques i intenses, l'activista dels drets humans Nadia Murad cuenta el seu captiveri a Irak com a esclava sexual de l'Estat Islàmic. Aquest llibre és un testimoni lúcid de la crueltat de l'Estat Islàmic i de la devastació ocasionada per la guerra a Irak.»
Publishers Weekly

«La Nadia és més que una supervivent... És una dona valenta, amb empenta, decidida, obstinada i apassionada, que ha decidit aprofundir en ella mateixa i argumentar els pitjors horrors als quals qualsevol de nos altres podria veure's sotmès, perquè altres presentes no hagin de passar pel mateix.»
Samantha Power, ambaixadora dels Estats Units a les Nacions Unides

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Nadia Murad

Libros de Política