La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Inspira Book 56) (Catalan Edition)

La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Inspira Book 56) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Sergi Grau Torras

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Inspira Book 56) (Catalan Edition)

Al voltant dels càtars s'ha fabricat una imatge que té poc a veure amb la realitat. El mite ha crescut sense rigor històric i avui dia aquesta imatge domina la enorme majoria de llibres, des de l'assaig als best-sellers i la ciència ficció, i fins tot no és bien difícil trobar algun programa televisiu o radiofònic que hi faci referència.

Aquest llibre vol ser una hist√≤ria dels c√†tars a Catalunya a trav√©s dels seus documents, fonts i testimonis, els quals ens apropen a la viv√®ncia d'homes i dones que van creure en la reforma del cristianisme. La seva proposta va desatar la reacci√≥ ferotge del poder eclesi√†stic i pol√≠tic i el catarisme va ser condemnat. La conseq√ľ√®ncia immediata va ser la creaci√≥ de la Inquisici√≥ i la instauraci√≥ dels mecanismes repressius que, desde llavors, van castigar tothom que s'alluny√©s del dogma cat√≤lic. Aix√≠, els c√†tars van terminar condemnats per heretges i perseguits arreu d'Europa.

Però, què en sabem realment dels càtars? Eren vegetarians? Místics? Creien en la reencarnació? Quants n'hi va haver a Catalunya? Quines rutes seguien? Tenien el Grial? I els templers? Quins eren els seus preceptes?

Un llibre per descobrir la veritable naturalesa dels Bons Homes i la persecució a què han estat sotmesos a través dels segles.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Sergi Grau Torras

Libros de Historia