Instruccions per fer-se feixista (BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES) (Catalan Edition)

Instruccions per fer-se feixista (BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Michela Murgia

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Instruccions per fer-se feixista (BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES) (Catalan Edition)

Ser demòcrata costa un enorme esforç. Supone afrontar-se amb la complexitat, oferir eines per interpretar el que passa, garantir la participació dels que están disposats a millorar la vida de la comunitat. I no tothom està interessat a ser demòcrata. Per què seguir perdent-hi el temps quan es pot tirar pel dret? ¿Que no és un instrument ben afinat, el feixisme, que garanteix un estat més ben dirigit, més eficient i amb menys manies?

Instruccions per fer-se feixista és el que sembla: una defensa del feixisme. I també el contrari: una denúncia del feixisme. I l'exposició clarivident dels mecanismes que utilitza per instal·lar-se en les actituds i el discurs públic. Amb un talent dialèctic extraordinari, Michela Murgia juga magistralment amb la provocació, la paradoxa i la ironia, mentre ens invita a no abaixar la guàrdia contra unes herències del passat clamorosament presents. I, amb el seu mirall, també ens ordena a ver als ulls la part més fosca de tots nosaltres. Perquè, en el final, amb poc n'hi ha prou: com diria Forrest Gump, és feixista qui actua com un feixista.

Fidel a la seva voluntat de servei, l'autora inclou un test perquè els lectors valorin el seu propi grau de feixisme.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Michela Murgia

Libros de Política