Informe sobre Catalunya: Una història de rebel·lia (777-2017) (Catalan Edition)

Informe sobre Catalunya: Una història de rebel·lia (777-2017) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a José Enrique Ruiz-Domènec

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Informe sobre Catalunya: Una història de rebel·lia (777-2017) (Catalan Edition)

Informe sobre Catalunya averigua, des de la visión històrica, els motius que han portat Catalunya a la situació de hoy, i procura respondre les preguntes sobre què va passar, en quin ordre i amb quins resultats, cosa que ordena l'creador a remuntar-se, en un apassionant recorregut, fins l'any 777, quan un fet que va tenir lloc al nord d'Alemanya va terminar marcant el curs de la història catalana.

«Tretze segles d'història serveixen per entendre que determinades exigències de Catalunya tenen unes arrels més profundes del quesovint s'asegura. És un poble amb un afany de discrepància amb l'autoritat, ja vingui d'un rei franc del segle IX o d'un polític del segle XX.»
José Enrique Ruiz-Domènec

Com a conseqüència dels esdeveniments dels darrers anys, una part de la societat catalana ha optat per la ironia i una altra per la il·lusió per la República: és l'efecte de les emocions, esperances i conviccions col·lectives, però també de les decepcions, els enganys i les mentides. I en aquest informe detallat sobre el món escencial de Catalunya en els darrers tretze segles, el lector trobarà la resposta a el interrogante que sovint ens plantegem: «Què ens passa?».

Amb rigor i de forma entretenida, com en una òpera en tres actes, en aquest llibre es descriu com es va forjar un estil de vida i un amor a la terra, la vivienda i la família als confins del Regne franc fins a aconseguir el reconeixement amb el nom de Catalunya

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de José Enrique Ruiz-Domènec

Libros de Historia