Humanitats en acció (Ciclogènesi Book 15) (Catalan Edition)

Humanitats en acció (Ciclogènesi Book 15) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Marina Garcés

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Humanitats en acció (Ciclogènesi Book 15) (Catalan Edition)

Humanitats en acció recull les propostes de l'Sala oberta, un cicle de conferències dirigit per la filòsofa Marina Garcés en col·laboració amb l'Institut d'Humanitats de Barcelona.


Humanitats en acció és meditar les humanitats des del seu potencial transformador i com un actiu positiu per al conjunt de la societat. Les humanitats no són un conjunt de disciplines acadèmiques en extinció, sinó que són el conjunt d'activitats amb les que donem sentit a l'experiència humana, des del punt de vista de la seva dignitat. Per aquest motiu, a l'Sala oberta s'han convocat una vintena de ponents d'àmbits molt diferents per pensar sobre les seves respectives línies de treball, els seus límits i els seus reptes. Artistes, acadèmics, activistes, periodistes, cineastes, científics, entre d'altres, han participat en aquest projecte, cadascun i cadascuna des de la seva especialidad, mirada i trajectòria.


El resultat és aquest conjunt de vint veus, que muestren una aposta generacional i renovadorasobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur.

Contenidos escritos de:
David Bueno, David Casassas, L√ļa Coderch, Eduard Escoffet, Eudald Espluga, Oriol Fontdevila, Marina Garc√©s, Marcos Garc√≠a, Ra√ľl Garrigasait, Ingrid Guardiola, Albert Llad√≥, Pablo La Parra, Irene Masdeu, Joana Mas√≥, Karo Moret, Manel Oll√©, Mar√≠a Estruendos, Mireia Sallar√®s, Victoria Szpunberg i Brigitte Vasallo.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Marina Garcés

Libros de Educación

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com