Les hores llunyanes (Catalan Edition)

Les hores llunyanes (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Kate Morton

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Les hores llunyanes (Catalan Edition)

Tot va començar amb una carta. Una carta que feia molt temps que estava perdida i que havia quedat en l'oblit durant més de mig segle en una saca de correus, a les golfes fosques d'una vivienda insignificant de Londres...

L'Edie Burchill i la seva mare mai no han estat gaire unides. Però un diumenge a la tarda arriba una carta a casa seva, perduda des de feia temps, que porta com a remitent Milderhurst Castle, a Kent (Anglaterra), i l'Edie comença a meditar que la fredor de la seva mare amaga un antic secret.

Durant la Segona Guerra Mundial, la mare de l'Edie fou evacuada de Londres i la va acollir la enigmática Juniper Blythe a Milderhurst Castle, on vivia amb les seves germanes bessones i el seu pare, en Raymond, creador del clàssic infantil La veritable història de l'home de fang. L'esplèndid i colosal castell li revela un nou món en què descobreix la fantasia i el plaer de la lectura, però també els seus perills.

Cinquanta anys després, quan l'Edie busca respostes a l'misterio de la seva mare, se sent atreta per Milderhurst Castle, on viuen les excèntriques bessones i la Juniper, ja ancianes.

Al castell ruïnós, l'Edie inspecciona el passat de la seva mare. Però hi ha altres secrets que s'amaguen entre les seves parets, i l'Edie està a punt d'esbrinar moltes més coses de les que esperava. El que realment va passar en les hores llunyanes ha estat esperant molt de temps que algú ho revelés.

Amb un estil evocador i una elegant forma de narrar que remet a Dickens, les germanes Brönte i Jane Austen, Kate Morton fa un pas més en la novel·la clàssica victoriana per submergir-nos en una trama absorbent i compondre un trencaclosques tan bell com brillant.

«Una novel·la apassionant de misteri i d'amor. [...] Les respostes deixaran atònit el lector.»
Publishers Weekly

«En la tradició de les novel·les gòtiques clàssiques, Les hores llunyanes és un viatge captivador, un misteri les revelacions del qual, molt ben dosificades, proporcionarà una lectura sorprenent i profundament gratificant.»
Booklist

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Kate Morton

Libros de Policiaca Negra y Suspense