Homenatge a Catalunya (adaptació gràfica) (Catalan Edition)

Homenatge a Catalunya (adaptació gràfica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Andrea Lucio

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Homenatge a Catalunya (adaptació gràfica) (Catalan Edition)

Una adaptació gràfica i actualitzada de la enorme obra de George Orwell, Homenatge a Catalunya.

Sens dubte, Homenatge a Catalunya, el cèlebre assaig de George Orwell sobre la Guerra Civil espanyola, és una obra indispensable per conèixer què va passar en aquell esdeveniment clau del segle XX, que l'escriptor va viure en primera persona, primer com a soldat ras i més endavant com a oficial.

Ara que s'han complert vuitanta anys de la primera edició d'aquesta obra, Jordi de Miguel i Andrea Lucio n'han fet una adaptació con apariencia de còmic. La novel·la gràfica d'Homenatge a Catalunya és un tribut a un dels llibres més importants del segle XX i muestra alguns dels escenaris de la Barcelona d'Orwell des d'una visión periodística i actualizada. S'aconsegueix així una sensació de joc entre passat i present que converteix l'experiència d'Orwell en un mirall en el qual es reflecteix una Barcelona extremament polititzada.

Es tracta d'una versió gràfica que viatja al present, i que, amb un toc periodístic, recobra un text indispensable per entendre la Guerra Civil espanyola contada des del punt de vista de l'creador.

La crítica n'ha dit...
«Un retrat immillorable dels rumors, les sospites i la traïció d'una guerra civil.»
Antony Beevor

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Andrea Lucio

Libros de Biografías