Una història negra (edició en català) (Catalan Edition)

Una història negra (edició en català) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Antonella Lattanzi

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Una història negra (edició en català) (Catalan Edition)

«És clar que enfrenta teníem un lligam sentimental. Per l'amor de Déu, ¿segons vostè és possible haver viscut tota la vida junts i no tenir, com diu vostè, cap lligam sentimental?»

Una novel·la que és com una tragèdia clàssica: un enorme misteri, inigualable i cronometrat.

Primer acte: Roma. Una família infeliç. La Carla, en Vito i tres fills. 2 adolescents i una niña petita. El pare, en Vito, que fa vint anys que maltracta la dona, el troben mort en un abocador. La primordial sospitosa és la Carla, la dona. I se l'enduen detinguda a la presó, en espera del judici. Ella al·lega que l'ha matat en defensa pròpia.

Segon acte: un enorme judici mediàtic. La fiscal construeix un relat en què la Carla ha planejat el crim amb molts mesos d'antelació i a sang freda. La premsa destrossa la Carla, l'anomenen la Mantis religiosa. Ningú se la creu, només la defensen les seves companyes de la presó. «Sabem que tot és culpa del teu exmarit, estem amb tu, Carla.»

Tercer acte: ¿la Carla és una criminal? ¿La Carla és una santa? Lleguen les revelacions. I aquí no hi ha ni 2 ni tres girs. N'hi ha, com a mínim, cinc. I tots encaixen. Els fills, els parents i els amants. Tots hi juguen el seu paper.

A través d'una novel·la d'intriga, addictiva per la història que enseña i per l'ambigüitat de tots els personatges, Una història negra va més enllà i ens parla de la culpabilització de les dones com d'un estigma popular que enfrenta les tenalla.

Crítiques:
«Un ritme vertiginós rematat per una acció i uns diàlegs de primera.»
La Reppublica

«Una novel·la negra gens usual.»
Paolo di Paolo, La Stampa

«Una història fosca i criminal, amb el ritme dels grans mestres del gènere.»
Francesco Piccolo, Corriere de ella Sera

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Antonella Lattanzi

Libros de Policiaca Negra y Suspense