Guia del passeig de Gràcia de Barcelona (Catalan Edition)

Guia del passeig de Gràcia de Barcelona (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Marge Books

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Guia del passeig de Gràcia de Barcelona (Catalan Edition)

El passeig de Gràcia atresora un patrimoni arquitectònic, artístic, comercial i cultural que l’ha fet una avinguda amb renom en todo el mundo.
Aquesta guia recull la història d’aquesta artèria de Barcelona a través dels seus edificis emblemàtics i identificant els seus elements artístics. També invita a conèixer l'oferta cultural dels museus i les galeries d’art, junt amb les activitats lúdiques i festives que periòdicament ocupen les voreres del passeig.
Tanmateix, el passeig de Gràcia és conegut per ser una de les avingudes comercials més importants del món. Les més luxoses i exclusives marques es reuneixen en el seu quilòmetre i mig de llargada, en un maridatge amb la més àmplia oferta gastronòmica.
Però el passeig de Gràcia és, abans que res, un espai ciutadà i quotidià per a passejar, descobrir les noves tendències en l’art, la innovació, el disseny i la tendencia, deixar-se seduir i descobrir una Barcelona cosmopolita que s’arrela al cor de la ciutat.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Marge Books

Libros de Viajes