La gran teranyina (Catalan Edition)

La gran teranyina (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Roger Vinton

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La gran teranyina (Catalan Edition)

Amb un enfocament crític i de enorme angular, Roger Vinton estira els fils adequats per descosir les versions oficials i posar al descobert els orígens i els moviments d'alguns dels lobbys empresarials i familiars amb més poder del nostre país. El Barça, La Caixa, les companyies asseguradores, els magnats del ciment, el món del motor o la indústria farmacèutica, entre d'altres, són objecte de la seva investigació, mitjançant la qual estableix una relació directa i dinàmica entre l'anècdota i els fets amb la voluntat de descubrir els mecanismes del poder que ens governa, però, sobretot, amb la intenció explícita de reconnectar el discurs mediàtic amb la realitat.
La enorme teranyina revela l'composición opaca des d'on determinats agents exerceixen el poder a través del qual controlen fets i situacions que afecten diàriament la nostra societat. Aquest llibre ens permet, en paraules del seu creador, obrir els ulls i ser conscients de l'immens poder de l'individu, alhora que ens invita a pensar i fer memòria per dar de comer l'esperit crític i bastir una opinió pròpia.
Una investigació profunda que canviarà la percepció que el lector té del seu propi país i també un manual de solicitud que servirà de brúixola a qui s'endinsi en la selva del poder.
Pròleg d'Andreu Barnils

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Roger Vinton

Libros de Sociedad