El Graal de Montserrat (Capital Books Book 22) (Catalan Edition)

El Graal de Montserrat (Capital Books Book 22) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a F. Xavier HernĂ ndez Cardona

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El Graal de Montserrat (Capital Books Book 22) (Catalan Edition)

"Tots sabeu per quĂš som aquĂ­. Hitler vol una relĂ­quia, el Graal, i nosaltres impedirem que la tingui. AixĂČ tambĂ© Ă©s una forma de proseguir i guanyar la guerra."
El Graal, la copa en quĂš JesĂșs va beure en l'Últim Sopar, ha estat un dels objectes mĂ­stics mĂ©s cobejats per governs, arqueĂČlegs i religiosos. Entre ells, Adolf Hitler, que havia impulsat una recerca tenaç arreu del mundo per aconseguir peces suposadament mĂ giques o sobrenaturals. L'objectiu era que el Tercer Reich durĂ©s mil anys, ja que es creu que el Graal concedeix la immortalitat. I totes les pistes conduĂŻen els nazis cap a Catalunya, on podrien haver viscut els descendents de JesĂșs i on podria estar esconde la Santa Copa.

PerĂČ a la Catalunya destruĂŻda, vençuda i humiliada de 1940, sota les urpes dels nous governants franquistes, enfrenta hi ha qui —com Emili Galera i altres republicans clandestins— s'oposarĂ  a les forces feixistes per eludir que el Graal acabi en mans de Heinrich Himmler, que viatjarĂ  fins a Montserrat per apoderar-se'n. Sense comprender que a Barcelona la seva vida correrĂ  un greu perill.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de F. Xavier HernĂ ndez Cardona

Libros de FicciĂłn Historia