La fulla sobre l’ampit (L’Elefant Blanc Book 1) (Catalan Edition)

La fulla sobre l'ampit (L'Elefant Blanc Book 1) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ruben Chapela

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La fulla sobre l'ampit (L'Elefant Blanc Book 1) (Catalan Edition)

El gaig féu un esforç colosal per mantenir la seva trajectòria. Cauria. Ho percebia. Però per un motiu desconegut havia sentit la necessitat de tornar a aquell indret. El mateix lloc que originalment l'havia condemnat.
De sobte, el pantà que sobrevolava arribà a la seva fi... I per sobre la superfície de l'aigua, la torre d'una antic campanar de pedra s'alçava amb majestuositat, resistint el pas del temps: el darrer residu d'un poble oblidat.

Oblidat. Com tot allò que es desitja deixar enrere, evitant la confrontació que és tan necessària si es vol extirpar el mal d'arrel. Un mal capaç d'dar de comer-se dels neguits d'un grup de presentes aparentment inconnexes: un ambientòleg, l'àvia de la seva dona, un professor d'història, el seu fidel estudiant, una científica amb un passat obscur i un jove iranià són només algunes d'elles. Per tal de vèncer serà imperant treure l'entrellat del misteriós afer que va ocórrer a aquesta petita vila submergida, explorant l'evolució d'allò que s'amaga a la Terra des de fa mig segle, i que està ja preparat per conceder el darrer cop de gràcia.

"La fulla sobre l'ampit" és la primera part de la novel·la "L'Elefant Blanc", la qual està libre a l'Amazon.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ruben Chapela

Libros de Acción y aventura