Foc verd (crims.cat Book 22) (Catalan Edition)

Foc verd (crims.cat Book 22) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi de Manuel

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Foc verd (crims.cat Book 22) (Catalan Edition)

En medio de una canícula estival, un agent a les ordres del solitari inspector Marc Sergiot rep un tret durant un atracament al barri de la Sagrada Família. L'inspector se sent responsable i, amb el pretext descapar de la calor sufocant de Barcelona, decideix acceptar la invitació del seu col·lega de la comissaria Xulio Coirós danar a passar dues setmanes de vacances a una petita aldea a pocs quilòmetres de A Coruña.
Marc Sergiot emprèn un viatge a les encisadores terres gallegues amb el seu vell i atrotinat quatre llaunes. Un trajecte que, a més de ser un recorregut antropològic i geogràfic per Galícia, és un viatge interior que transcurre per diferents racons de la seva vida.
Només darribar-hi, l'inspector Coirós li parla d'una mort succeïda en un riu vint-i-tres anys enrere. Poc després, apareix un cadàver carbonitzat en un incendi forestal. Aquests 2 esdeveniments, tan separats en el temps i aparentment inconnexes, pertorbaran les seves vacances.
Foc verd és el vuitè lliurament de la saga de novel·les protagonitzades per l'inspectorMarc Sergiot. En aquesta nova obra, Jordi de Manuel aconsegueix, un cop més, endinsar-nos i fer-nos formar parte en un món ben identificatiu i especial que explora les pulsions més tenebroses de la naturalesa humana.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jordi de Manuel

Libros de Infantil y Juvenil