Foc i Sang (Cançó de gel i foc): 300 anys abans de Joc de Trons. Història dels Targaryen (Catalan Edition)

Foc i Sang (Cançó de gel i foc): 300 anys abans de Joc de Trons. Història dels Targaryen (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a George R.R. Martin

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Foc i Sang (Cançó de gel i foc): 300 anys abans de Joc de Trons. Història dels Targaryen (Catalan Edition)

El nou llibre de George R.R. Martin relata la fascinant història dels Targaryen, la dinastia que va regnar a Ponent tres-cents anys abans de l'inici de «Cançó de gel i foc», la saga que va inspirar la sèrie de HBO, Joc de trons.

Segles abans que tinguessin lloc els esdeveniments que s'expliquen a «Cançó de gel i foc», la vivienda Targaryen, l'única dinastia de Senyors Drac que va sobreviure a la Maledicció de Valyria, es va assentar a l'illa de Rocadrac.

Us presentem el primer volum d'un total de 2 en què l'creador de Joc de trons enseña amb enorme detall la història d'aquesta família tan fascinant: començant per Aegon I Targaryen, constructor de l'icònic Tron de Ferro, i seguint per la resta de les generacions de Targaryens que van lluitar ferotgement per preservar el poder, i el tron, fins a l'arribada de la guerra civil que gairebé els va fer desaparèixer.

Què va passar realment durant la Dansa de dracs? Per què era tan perillós apropar-se ha Valyria després de la Maledicció? Com era Ponent quan els dracs dominaven el cel? Aquestes i moltes altres són les preguntes a les quals respon aquesta monumental crònica, contada per un culte mestre de la Ciutadella, que adelanta el conegut univers de George R.R. Martin.

Foc i Sang és la enorme oportunitat que tenen els lectors de conèixer una altra visió de la fascinant història de Ponent. Aquesta obra, magníficament il·lustrada amb 80 làmines inèdites de Doug Wheatley, esdevindrà, sens dubte, una lectura ineludible per a tots els entusiastas de l'ovacionada sèrie.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de George R.R. Martin

Libros de Acción y aventura