On ets foscor?: Llibre infantil il·lustrat en catalĂ  – Educatiu, pedagĂČgic. Per a Somniar i Dormir bĂ©: Nens – Infants (Contes per perdre la por Book 1) (Catalan Edition)

On ets foscor?: Llibre infantil il·lustrat en catalĂ  - Educatiu, pedagĂČgic. Per a Somniar i Dormir bĂ©: Nens - Infants (Contes per perdre la por Book 1) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a J.S. Pinillos

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

On ets foscor?: Llibre infantil il·lustrat en catalĂ  - Educatiu, pedagĂČgic. Per a Somniar i Dormir bĂ©: Nens - Infants (Contes per perdre la por Book 1) (Catalan Edition)

On ets foscor?


A la majoria dels infants no els gusta la foscor i es queixen d’ella tota l’estona. PerĂČ arriba un dia en quĂš la foscor s’afarta d’escoltar tantes queixes i marxa. Us imagineu com serĂ  un mĂłn on no hi ha foscor?
Objectius d’aquest Llibre / Conte Il·lustrat:  • Per a pares, professors d'educaciĂł infantil i primĂ ria, pedagogs i professionals de la psicologia infantil. Aquest conte pot ser Ăștil, en primer lloc, com a eina per argumentar-los perfectament als nens, i d'una forma amable i didĂ ctica, quĂš Ă©s la foscor, de forma que ho entenguin, comprenguin la seva importĂ ncia i la seva utilitat i, al fin y al cabo, perquĂš la vegin mĂ©s com una aliada, assimilant millor la iniciativa de la foscor, i puguin aprendre a reposar bĂ©.

  • La por a la foscor Ă©s una de les pors mĂ©s recurrentes en nens petits. Es tracta d’una por bien difĂ­cil d’ remover ja que molts nens a les fosques se senten desprotegits i quan s’apaguen els llums, a part de la por irracional que ja li tenen a la foscor, es sol agregar el inconveniente de que recreen a la seva ment males experiĂšncies o altres pors que puguin tenir. És important argumentar-los contes que poc a poc els ajudin a ser conscients de quĂš la foscor forma part de la vida i que a mĂ©s, Ă©s efectiva per a les presentes i la naturaleza.
DESCARREGA'T LA GUIA DE LECTURA (AMB IDEES PER A APROFITAR MÉS LA LECTURA) DEL LLIBRE (GUIA EN CASTELLÀ):

cuentosmatamiedos.com/donde-estas-obscuridad


On ets foscor? és un conte il·lustrat destinat a argumentar-ho moltes vegades als nens que tenen por de la foscor, o que volen tenir a la nit sempre la llum encesa.


La major aportació d'aquest llibre és que està ple d'arguments en pos de l'existÚncia de la foscor. Amb aquest llibre a la mà, l'adult pot argumentarle al nen petit que la foscor és molt efectiva per a tots: per als nens, per a les presentes, per la naturaleza, per la terra. Per tant, s'debe de deixar de veure la foscor com una cosa negativa, perquÚ, de fet, com es demostra en el llibre, el negatiu seria que no hi hagués foscor.


En el llibre, la foscor se'n va, desapareix, i les conseqĂŒĂšncies de la seva absĂšncia sĂłn molt negatives. Enfrenta que desprĂ©s torna i s'arregla tot.


Un llibre ple d'Emocions sobre la llum i la nit:  • PerquĂš viure en un mĂłn on nomĂ©s hi haguĂ©s llum no seria tan bo: Pel ritme i el fluir de la vida: Per als nens.

  • Per a les Presentes, que no podrien reposar, es desorientarĂ­an i s'esgotarien, sense dies ni nits. Per a la naturalesa, per a les plantes, per a la terra.

  • A mĂ©s, on quedaria l'encant i l'emociĂł de la nit, de la foscor?


Per tant, a tots els nens petits la lectura i assimilació de On ets foscor? els ajudarà a entendre que la foscor pot ser bona i protectora, a més de ser indispensable i absolutament necessària perquÚ els éssers humans puguem viure en la terra.
A tenir en compte:  1. Aquest conte ha estat editat en un tipus de lletra amoldada a primers lectors, i que poden entendre més fàcilment els nens que estån començant a llegir.

  2. En aquest llibre no hi ha cap element que pugui fer augmentar la por dels nens: monstres, éssers malvats, etcétera.

  3. A més d'en ebook, aquest llibre es pot comprar en format de llibre físic (paper), de moment només libre en tapa tova.
On ets foscor? és el primer llibre d'una sÚrie de contes il·lustrats orientats a vÚncer les pors infantils, que es publicaran sota la col·lecció "Contes per perdre la por" - cuentosmatamiedos.com


On ets foscor? Ă©s un llibre infantil que ha estat publicat en KDP (ebook) ia CreateSpace (llibre fĂ­sic) d'Amazon sota el segell lĂ­nia iajajai - iajajai.com

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de J.S. Pinillos

Libros de Infantil y Juvenil