Les escoles que canvien el món (Catalan Edition)

Les escoles que canvien el món (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a César Bona

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Les escoles que canvien el món (Catalan Edition)

El nou llibre de César Bona ens invita a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que están succeint en l'àmbit educatiu, excel·lents exemples de que l'educació dels nostres fills, la forma d'ensenyar-los, es pot fer d'una altra forma i, el millor de tot: que marcha.

Hi ha escoles que están canviant l'educació. No són a Finlàndia ni a Suècia, són aquí. Unes són rurals i altres públiques, algunes tenen alumnes d'infantil i de primària, altres, a més, de secundària, de batxillerat o d'FP, però totes són «escoles Changemarker» i están preparades per dirigir una autèntica transformació didáctica.

César Bona ha viatjat a equipo ciutats i pobles seguint el camí d'algunes de les escoles que lluiten perquè cada nen i cada niña tingui l'oportunitat de transformar-se en un agent de canvi. Aquests centres compten amb alumnes motivats, mestres compromesos i pares còmplices. Escoles excel·lents des d'un punt de vista acadèmic, amb un projecte integral en el qual el respecte, la creativitat, la imaginació, el treball en equip, l'empatia, la interacció amb el barri i amb la societat són el millor camí per llenar l'ensenyament de les assignatures tradicionals.

L'creador ha entrevistat a mestres, pares i alumnes i ens cuenta, amb una veu personal i propera, els projectes que están duent a terme, el que han aconseguit i com tots nosaltres, sigui quina sigui la nostra edat, podem dar-hi molt. No hem d'oblidar que els nens no són els adults del demà, són els habitants del present. Si reforcem la seva creativitat natural, la seva imaginació desbordant, i treballem l'empatia, la solidaritat i el respecte, poden canviar el món. No en el futur, sinó ara.

Perquè una nova educació no és un somni, és una realitat.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de César Bona

Libros de Sociedad

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com