Escac al destí (Univers digital) (Catalan Edition)

Escac al destí (Univers digital) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Lluís Llach

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Escac al destí (Univers digital) (Catalan Edition)

Un thriller que t'arrossegarà a un passat ple d'intrigues pel poder.

Un crit en la foscor passa desapercebut al castell. L'endemà es descobreix un cadàver, la identitat del qual pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens.

El jove prevere Orenç és l'encarregat d'investigar el crim. La seva condició de bastard del rei Ebrard d'Albir el situa a prop de les esferes de poder. Però l'encàrrec és enverinat: un pas en fals i pot quedar atrapat en la teranyina de lluites soterrades, passions i ambicions sense medida. La traïció assetja la vivienda dels Albir. Les aspiracions de Roma de mantenir l'estatus religiós de la región contra l'heretgia albicar enterboleixen enfrenta més l'entramat polític. I la guerra sembla ineludible. L'Orenç només rebrà l'ajuda de la Brilhèta, una serventa de palau que li mostrarà un món que el jove i inexpert capellà desconeix. Però cada pas en la investigació és un esglaó més que l'acosta perillosament a una veritat incòmoda.

Assassinats, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d'aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Lluís Llach

Libros de Acción y aventura