Els miratges de la certesa: Reflexions sobre la relació entre el cos i la ment (Llibres a l’Abast) (Catalan Edition)

Els miratges de la certesa: Reflexions sobre la relació entre el cos i la ment (Llibres a l'Abast) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Siri Hustvedt

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els miratges de la certesa: Reflexions sobre la relació entre el cos i la ment (Llibres a l'Abast) (Catalan Edition)

Què es la ment i com es relaciona amb el nostre cos? Som com som gràcies als gens o gracias a l'entorn i de l'educació? Existeix un món objectiu, mesurable i que es pugui entendre, o depenem de la subjectivitat dels sentits? Què podem aprendre dels ordinadors i de la Intel·ligència Artificial?

 A Els miratges de la certesa, la novel·lista, feminista i acadèmica Siri Hustvedt fa un recorregut per les troballes científiques i els corrents filosòfics que han marcat la història de la humanitat. Centra la seva brillant capacitat d'anàlisi crítica en els problemes metafísics de la neuropsicologia, i exposa com el vell problema de la relació entre el cos i la ment continua sense resoldre's, i, malgrat això, ha modelat –i sovint distorsionat i confós– el pensament contemporani en disciplines tan variades com la neurociència, la psiquiatria, la genètica, la intel·ligència artificial i la psicologia evolutiva. 

 Una nova lectura, des del punt de vista femení, d'un debat antic: la relació entre la ment i el cos. La síntesi del pensament de Siri Hustvedt. Un assaig apassionant que ha merescut el Prix Européen de l'Essai Converses Veillon.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Siri Hustvedt

Libros de Psicología