Els crims de Grindelwald: El guió original (SERIE HARRY POTTER) (Catalan Edition)

Els crims de Grindelwald: El guió original (SERIE HARRY POTTER) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a J.K. Rowling

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els crims de Grindelwald: El guió original (SERIE HARRY POTTER) (Catalan Edition)

El poderós bruixot fosc Gellert Grindelwald va ser capturat a Nova York gràcies a en Newt Scamander. Però, complint la seva amenaça, en Grindelwald s'ha escapat i ha començat a reclutar seguidors, que en la majoria dels casos no tienen idea les seves veritables intencions: criar bruixots de sang pura per supervisar tots els éssers no màgics. En un enorme esforç per frustrar els malvats plans d'en Grindelwald, l'Albus Dumbledore demana ajuda a en Newt, el seu antic alumne a Hogwarts, que accepta implicar-se altre cop sense ser conscient dels perills que l'aguarden. A medida que la història avança, l'amor i la lleialtat, fins i tot dels amics més sincers i de la família, es posaran a prova en un Món Màgic cada vegada més dividit.

Bèsties fantàstiques: Els crims de Grindelwald és el segon guió d'una sèrie de cinc de J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter. Ambientada el 1927, pocs mesos més tard de Bèsties fantàstiques i on trobar-les, en aquesta ocasió l'aventura ens durà de Nova York a París, Londres i altra vegada a Hogwarts. Aquesta meravellosa història de misteri i màgia ens revela un extraordinari nou capítol en la història del Món Màgic.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de J.K. Rowling

Libros de Fantasía