El Ramon i la màquina de les emocions (Catalan Edition)

El Ramon i la màquina de les emocions (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Júlia Carreras Prat

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El Ramon i la màquina de les emocions (Catalan Edition)

Després de veure l'esquinç que té l'traje, el Ramon atura la feina i s'afanya a llegar a l'Obrador de Teixits perquè li arreglin immediatament. TIC-TAC-TIC-TAC. No pot perdre temps, debe de tornar al seu lloc de treball, recobrar les hores perdudes i seguir amb l'engranatge: fora distraccions, ment en blanc i eficiència! Avui, però, el Ramon haurà d'aguardar més del compte. Per combatre l'avorriment, s'endinsa per passadissos enigmáticos i davant d'un fil de llum que s'escola per la porta, NYEEC, es encuentra amb una màquina oblidada capaç de descubrir-li els sentiments: "Com et sents avui?" —Sentir? Què vol dir això?— es pregunta el Ramon.
El Ramon i la màquina de les emocions, una història intrigant, entretenida, fría i plena d'aventures, que ens endinsa ràpidament pels mons de les emocions, d'aquelles que enfrenta sentim o de les que, sense entender per què, hem oblidat.

Un llibre creat a sis mans des de banda i banda de l'Atlàntic per tres dones que comparteixen l'art d'escriure.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Júlia Carreras Prat

Libros de Acción y aventura