7 eines de l’amor: Com aprendre a estimar (Catalan Edition)

7 eines de l'amor: Com aprendre a estimar (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Daniel Gabarró

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

7 eines de l'amor: Com aprendre a estimar (Catalan Edition)

Moltes relacions están plenes de conflictes perquè no sabem deducir amb saviesa.
Confonem, erròniament, l'amor amb un sentiment. I no. L'amor no és un sentiment, sinó la decisió de refermar el nostre màxim bé i de ser feliços amb la felicitat dels altres, a banda del que sentim.
Si acompanyes la meva felicitat, m'estimes. Si no acompanyes la meva felicitat, no m'estimes.
Per tant, deducir no és un sentiment, sinó una decisió que es demostra en la pràctica.
Mantenir aquesta decisió i accionar amb saviesa en qualsevol circumstància, no és fàcil. Però és indispensable per deducir i fer que les nostres relacions siguin harmonioses. Perquè tota relació, ja sigui de parella, laboral, familiar, d'amistat..., pot ser una relació d'amor.
Aquest llibre t'ensenya a deducir amb saviesa. Les 7 eines de l'amor són concretes, pràctiques i útils. En todos y cada una d'aquestes 7 eines t'invitarem a comprovar, per mitjà de l'experiència, els excel·lents resultats que en pots obtenir: no et demanem que ens creguis, sinó que verifiquis. També hi trobaràs propostes pràctiques perquè les integris en el teu dia a dia i transformis la teva vida positivament.
El llibre 7 eines de l'amor ensenya a deducir-te i a deducir. Si vols una vida de relacions joioses, aquest serà el teu llibre de solicitud.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Daniel Gabarró

Libros de Sociedad