Economia en colors (Catalan Edition)

Economia en colors (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Sala i Martín

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Economia en colors (Catalan Edition)

De la forma més desmandada, entretenida i fría, Xavier Salón i Martín ens ofereix una explicació magistral per posar l'economia a l'abast de tothom, utilizar-la a les situacions quotidianes i, en determinante, per enseñar-la com mai s'havia vist abans: en colors.

Entretenida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Salón i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

Després de l'èxit del programa del televisió Economia en colors, Salón i Martín ha volgut agrandar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més descriptiva i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un misterio econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i termina amb una conclusió que procura resoldre l'misterio inicial.

Així, a Economia en colors, Salón i Martín enseña els secrets dels economistes, els trucs que es seguidor en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té un concepto, què vol dir «crear», en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer.

Perquè l'economia, com les americanes de Xavier Salón i Martin, és plena de colors.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Xavier Sala i Martín

Libros de Economía