Diari d’una optimista. India (Catalan Edition)

Diari d'una optimista. India (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Eugenia Carrasco

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Diari d'una optimista. India (Catalan Edition)

Piensa que pots acompanyar una amiga de viatge a l’Índia sense que ella se n’adoni. Diari d’una ilusionado. L’Índia d’Eugùnia Carrasco ens fa sentir molt a prop d’aquesta experiùncia.
Així, la narració dels fets redactada totalment en present ens empeny a viure i formar parte de les aventures de l’autora amb la immediatesa del moment en quù han estat viscudes, com si en fóssim testimonis directes.
Sense prevencions innecessàries, amb la naturalitat i l’atreviment de qui confia en el seu instint i en els elementos que les circumstàncies li posen a l’abast, Eugùnia Carrasco ens arrossega fàcilment a la lectura del seu diari pels destins que tria, sempre amb aquest punt d’improvisació en les decisions que pren i d’espontaneïtat en les valoracions que anota sobre els fets, les presentes i les coses. Amb una sinceritat que captiva el lector.
A Diari d’una ilusionado. Índia, participem de la placidesa o el perill, de la bellesa i de la por, de les indecisions, del riure compartit, de les confidĂšncies i del mar com algunes de les experiĂšncies mĂ©s intensament viscudes por medio de les quals l’autora es qĂŒestiona o s’hi veu reflectida.
EugĂšnia Carrasco passeja a Diari d’una ilusionado. Índia una observaciĂłn curiosa, lliure i sense prejudicis pels llocs on va. Oberta a les presentes i a les vivĂšncies que es van encadenant sense eufemismes ni entrebancs retĂČrics, Ă©s mol fĂ cil deixar-se endur pel corrent fresc del seu discurs.
Aprofita doncs l’explicación de l’autora de conùixer els mars del sud de l’Índia per continuar-la en les seves aventures. I, bon viatge!

Anna Escuin

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Eugenia Carrasco

Libros de Viajes