Diari del Rowley. Un noi superguai (Catalan Edition)

Diari del Rowley. Un noi superguai (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jeff Kinney

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Diari del Rowley. Un noi superguai (Catalan Edition)

Em dic Rowley Jefferson i aquest és el meu llibre. Ara tinc un diari com el meu amic Greg! Li he posat per títol Diari del Rowley, perquè parla de mi, un xaval superguai. També hi apareix molt el Greg, perquè és el meu millor amic. De vegades els pares em diuen coses no gaire bones sobre el Greg i entenc que no el veuen com jo. Jo quisiera que us agradi el meu llibre, perquè he pencat molt per fer-lo. I també quisiera que li agradi al Greg. Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jeff Kinney

Libros de Infantil y Juvenil