Diari d’Anna Frank (Catalan Edition)

Diari d'Anna Frank (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Anne Frank

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Diari d'Anna Frank (Catalan Edition)

Aquesta és l'edició determinante del cèlebre Diari d'Anne Frank. El seu text gran en una quarta part les edicions anteriors i ofereix una visió completa i fidedigna de la horrible odissea viscuda durant la Segona Guerra Mundial per la família Frank

Després de la invasió d'Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a l'edifici on el pare de l'Anne tenia les seves oficines. Eren vuit presentes i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a l'agost de 1944.

En aquell lloc i en les més precàries condicions, l'Anne, una niña de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre l'horror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiències que van viure ella mateixa i els seus acompanyants.

L'Anne va fallecer al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seu Diari nomorirà mai.

Un testimoni únic sobre l'horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una niña jueva reclosa amb la seva família per fugir de l'Holocaust.

John F. Kennedy va dir...
«D'entre tots els qui, al llarg de la història, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i mort, no hi ha cap veu amb més pes que la de l'Anne Frank.»

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Anne Frank

Libros de Historia