Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition)

Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Lluís Maria Todó

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition)

"Va llegir Stendhal als dinou anys" podria ser una de les cinc o sis oraciones que resumeixen una vida. Poques peripècies vitals expressen tan bé el naixement i el curs de la pròpia consciència: l'enlluernament primer, la lenta assimilació d'aquell misteri que t'ha convertit en un altre, l'amistat diries que mútua.
Per a Lluís Maria Todó, la trobada va tenir lloc en una platja i va saber una sèrie de fets capitals. Entre ells, que dediqués tota la vida a llegir-lo i traduir-lo. Flaubert i Proust són els altres 2 grans companys de viatge, i tot el contrari de Stendhal en la enorme qüestió de com es relacionen el viure i l'escriure. Un diàleg imaginari  és el fruit de quaranta anys de relació amb uns quants mestres de la literatura francesa, i una de les passejades més delicioses que s'hi puguin fer. Ara posant la lupa en tres oraciones de  Madame Bovary , ara explorant el diari-riu d'Henri Beyle, ara pensant quina mena d'homosexual era Proust: les raconades no falten en aquest enorme afecte d'un lector per les obres que seguidor casa —en aquesta experiència exultant que produeixen, de ser-hi per emmirallar-te i que puguis néixer, com un personatge més.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Lluís Maria Todó

Libros de Biografías