Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition)

Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Lluís Maria Todó

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Un diàleg imaginari (La Dula Book 6) (Catalan Edition)

"Va llegir Stendhal als dinou anys" podria ser una de les cinc o sis oraciones que resumeixen una vida. Poques perip√®cies vitals expressen tan b√© el naixement i el curs de la pr√≤pia consci√®ncia: l'enlluernament primer, la lenta assimilaci√≥ d'aquell misteri que t'ha convertit en un altre, l'amistat diries que m√ļtua.
Per a Llu√≠s Maria Tod√≥, la trobada va tenir lloc en una platja i va saber una s√®rie de fets capitals. Entre ells, que dediqu√©s tota la vida a llegir-lo i traduir-lo. Flaubert i Proust s√≥n els altres 2 grans companys de viatge, i tot el contrari de Stendhal en la enorme q√ľesti√≥ de com es relacionen el viure i l'escriure.¬†Un di√†leg imaginari¬†¬†√©s el fruit de quaranta anys de relaci√≥ amb uns quants mestres de la literatura francesa, i una de les passejades m√©s delicioses que s'hi puguin fer. Ara posant la lupa en tres oraciones de¬†¬†Madame Bovary¬†, ara explorant el diari-riu d'Henri Beyle, ara pensant quina mena d'homosexual era Proust: les raconades no falten en aquest enorme afecte d'un lector per les obres que seguidor casa ‚ÄĒen aquesta experi√®ncia exultant que produeixen, de ser-hi per emmirallar-te i que puguis n√©ixer, com un personatge m√©s.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Lluís Maria Todó

Libros de Biografías