Desenvolupament personal: les 7 regles (Catalan Edition)

Desenvolupament personal: les 7 regles (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Juan Castro

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Desenvolupament personal: les 7 regles (Catalan Edition)

El desenvolupament personal és fonamental per a impulsar les qualitats que tens al teu interior, i et permeten aprendre i comprendre tot allò que et succeeix per estar en disposició d'assolir tots els teus objectius. La societat en el seu conjunt no presta l'atenció necessària a matèries tan rellevants com el desenvolupament personal, el creixement interior o l'espiritualitat. Aquest llibre de ràpida lectura et ofrece l'oportunitat d'llevar a cabo una aproximació fàcil, eficaz i pràctica a l' "univers" del desenvolupament personal.

Descobriràs les 7 regles que has d'utilizar a la teva vida -sigui quina sigui la teva realitat- per fer tal de fer el salt qualitatiu que fa tant de temps que persegueixes.

L'creador basant-se en la seva experiència escencial, t'inspirarà per tal que prenent consciència de qui ets realment, et converteixis en el constructor d'una vida feliç i plena.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Xavier Juan Castro

Libros de Desarrollo personal y Autoayuda