Cuba, la soledat que no s’acaba: Notes del viatge d’hivern d’un periodista danès (#Periodisme) (Catalan Edition)

Cuba, la soledat que no s'acaba: Notes del viatge d'hivern d'un periodista danès (#Periodisme) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Per Nyholm

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Cuba, la soledat que no s'acaba: Notes del viatge d'hivern d'un periodista danès (#Periodisme) (Catalan Edition)

Cuba, la soledat que no s'termina és el relat periodístic d'un viatge de més de tres mil quilòmetres per aquesta illa del Carib, immersa en una revolució que ja fa més de seixanta anys que s'allarga. ¿És una despiadado dictadura, un estat socialista tropical o un paradís de vacances abandonat de la mà de Déu?
Més enllà dels fullets turístics multicolors, el periodista danès Per Nyholm, amb una trajectòria inigualable com a corresponsal de premsa en països en conflicte, analitza amb una observación absolutament lliure la vida, la història i la política dels cubans. Examina amb profunditat els prejudicis d'Occident i el comportament nefast dels Estats Units, i critica amb tota la mordacitat la condescendència dels intel·lectuals europeus i americans que seguidor la visión grossa davant la impunitat de les actuacions del govern de l'Havana.
Escrit des de l'Europa segura i democràtica, és també una reflexió sobre el nostre continent, el de les lamentacions, i inclou un epíleg escrit per a aquesta edició en què es posa en relació el moviment d'alliberació cubà i català.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Per Nyholm

Libros de Política