Cremeu Barcelona! (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Cremeu Barcelona! (ClĂ ssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Guillem MartĂ­

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Cremeu Barcelona! (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

En una polsosa estaciĂł d'autobusos, a Ciutat de MĂšxic, en Miquel espera l'arribada de la seva dona, Teresa, que no veu des de fa deu anys, i de la seva filla, que no coneix. Mentre les espera recuerda amb amargor els esdeveniments que l'han portat fins a aquest lloc.

Els seus records el porten al gener del 39, dies abans que l'exĂšrcit rebel entrĂ©s a Barcelona.La RepĂșblica agonitza i la guerra estĂ  perduda, i la ciutat Ă©s ja una ombra del que era: el que pot fuig a la frontera i el que no espera resignat la sort del vençut. En aquestes condicions arriba l'ordre del Komintern d'terminar la ciutat, eliminar les vies de comunicaciĂł i centres neurĂ lgics d'energia, aigua i transport, per no deixar res dempeus a l'enemic. Miquel Serra, membre del PSUC i conseller de la Generalitat Ă©s l'encarregat de dur a terme aquesta ordre de terra cremada. PerĂČ en Miquel, en aliança amb en Corbacho, un sergent madrileny veterĂ  de l'exĂšrcit republicĂ , i jugant-se la vida, boicoteja aquests plans i salvaguarda la ciutat.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Guillem MartĂ­

Libros de FicciĂłn Historia