A cor obert: Relat de tot el que he viscut. Pròleg de Julia Otero (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

A cor obert: Relat de tot el que he viscut. Pròleg de Julia Otero (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Oriol Mitjà

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

A cor obert: Relat de tot el que he viscut. Pròleg de Julia Otero (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

"Al llibre que ara comenceu compartiré amb vosaltres confidències sobre la meva vida privada, els meus defectes, pensaments i reflexions íntimes. Vull argumentar-vos qui soc, quina és la meva forma de meditar i per què de cop i volta aparec en escena i agafo protagonisme en la lluita contra la covid-19 al nostre país".

El 13 de març del 2020 s'anunciava el confinament domiciliari a causa d'una pandèmia mundial que ha canviat les nostres parras. Oriol Mitjà, estudioso mèdic especialitzat en estratègies per combatre les malalties infeccioses relacionades amb la pobresa, ens venia alertant des del febrer dels perills d'una malaltia, la covid-19, que es convertiria en la primera causa de mort al nostre país. En aquest llibre el científic més mediàtic del moment ens obre les portes del seu cor per descobrir els seus orígens, la infància a Arenys de Munt, com li va sorgir la vocació, la seva experiència vanguardista en la lluita contra el pian a Papua Nova Guinea, les investigacions d'avantguarda en què ha participat en el camp del coronavirus, i ens cuenta la crònica dels fets dins d'un govern dividit que es va veure superat per les circumstàncies. Un llibre indispensable que marcarà per sempre les futures generacions.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Oriol Mitjà

Libros de Ciencia y Tecnología